$ whoami – HTML, CSS, JavaScript -käyntikortti


Linkit


Esittely

$ whoami on HTML5, CSS3 ja JavaScript kielillä tehty www-pohjainen “käyntikortti”. Tarkoituksenani oli tehdä omaperäinen ja tyylikäs tapa esittää omat henkilötietoni verkossa. Tavallaan se on myös hyvin pienimuotoinen CV, joka julkisesti katseltavissa miltä tahansa laitteelta.

Sivu hyödyntää Bootstrap- ja JQuery-kirjastoja sekä Google fonteista fontteja Ubuntu ja Orbitron. Responsiivisuudessa sivu hyödyntää Bootstrapin grid-asettelua. ASCII-kuva katoaa mobiilissa ja pienillä näytöillä.

Kuten arvata voi, inspiraatio ulkonäölle on otettu Linuxin terminaalista. Animoitu tausta on toteutettu Vincent Garreaun MIT-lisensoidulla particles.js -kirjastolla: https://vincentgarreau.com/particles.js/.


Mobiililaitesoveltuvuus

Ajettu testi: https://search.google.com/test/mobile-friendly


Selainyhteensopivuus

Selain:Työpöytäversio:Mobiiliversio:
Google Chrome
(72.0.3626.121)
OKOK
Mozilla Firefox
(65.0.2)
OKOK
Microsoft Edge
(42.17134.1.0)
OKOK
Opera
(58.0.3135.79)
OKOK

TÄTÄ DOKUMENTTIA SAA KOPIOIDA JA MUOKATA GNU GENERAL PUBLIC LICENSE (VERSIO 3 TAI UUDEMPI) MUKAISESTI. HTTP://WWW.GNU.ORG/LICENSES/GPL.HTML
MARKUS PYHÄRANTA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top